Warme winter Cocktails,

Enjoy!

Lets begin

Wat zit er in je pakket?

Huh, twee pakjes chocomel en een pakje melk? Wat is dat nou voor een raar kerstpakket… Nou met de pakjes als basis kun je twee verschillende warme cocktails maken voor 2 personen. De twee buisjes die er bij zitten, de Cosy Mix en de Feliz Mix, bevatten beide drie verschillende likeuren. We zijn heel benieuwd of je kunt raden wat er in zit! Als je het leuk vindt mag je dit appen aan 0640587177, dan laten we weten of je het goed hebt! Ook bij vragen mag natuurlijk geappt worden naar dit nummer. 

Geniet tijdens het maken en drinken van de cocktails van deze speciale lijst op Spotify, Christmas Cocktail Jazz: Klik hier

Recept 1, voor 2 personen

Cosy Mix

Verwarm de chocomelk in een pannetje tot dat het kookt. Zet het fornuis uit en doe de inhoud van het buisje Cosy Mix erbij. Roer dit goed door en hang er vooral even boven om van de geur te genieten. Verdeel de inhoud van de pan vervolgens over twee bekers en genieten maar!

Recept 2, voor 2 personen

Feliz Mix

Doe de melk, samen met de helft van de inhoud van het buisje Feliz Mix in een pan en verwarm dit tot het bijna gaat koken. Zet twee koppen koffie en verdeel de andere helft van het buisje over deze kopjes. Meng vervolgens de inhoud van het kopje koffie met de inhoud van de pan met elkaar en enjoy! 

Wie wint een uitgebreid cocktailpakket voor aanstaande zomer?

Iemand van jullie heeft een gele kerstboom (van papier) in het pakket erbij gekregen, die gene krijgt een uitgebreid zomercocktailpakket wanneer de dagen weer warm beginnen te worden.

Heb jij gewonnen? Laat het ons weten, stuur een foto van de gele kerstboom naar 0640587177